Koszyk
przedmiot -
0,00 zł
0
.
Miód akacjowo - malinowy w stanie płynnym kolor jest wyraźnie żółty.
Po skrystalizowaniu staje się żółto kremowy.
W smaku łagodny, lekko kwaskowaty, o lekkim zapachu malin.
Miód akacjowy krystalizuje się najwolniej spośród naszych miodów pochodzących z doliny rzeki Mrogi.
SKŁADNIKI: miód pszczeli
Po skrystalizowaniu staje się żółto kremowy.
W smaku łagodny, lekko kwaskowaty, o lekkim zapachu malin.
Miód akacjowy krystalizuje się najwolniej spośród naszych miodów pochodzących z doliny rzeki Mrogi.
SKŁADNIKI: miód pszczeli
Miód pszczeli akacjowyz mazurskiej pasieki ekologicznej.
Produkt tłoczony jest na zimno bezpośrednio po miodobraniu.
Zapewnia to zachowanie wszystkich walorów smakowych i zdrowotnych SKŁADNIKI: 100 % certyfikowany miód ekologiczny
Produkt tłoczony jest na zimno bezpośrednio po miodobraniu.
Zapewnia to zachowanie wszystkich walorów smakowych i zdrowotnych SKŁADNIKI: 100 % certyfikowany miód ekologiczny
Miód pszczeli akacjowy z mazurskiej pasieki ekologicznej.
Produkt tłoczony jest na zimno bezpośrednio po miodobraniu.
Zapewnia to zachowanie wszystkich walorów smakowych i zdrowotnych SKŁADNIKI: 100 % certyfikowany miód ekologiczny
Produkt tłoczony jest na zimno bezpośrednio po miodobraniu.
Zapewnia to zachowanie wszystkich walorów smakowych i zdrowotnych SKŁADNIKI: 100 % certyfikowany miód ekologiczny
Miód borówkowy jest dość ciemnozłoty, aromatyczny i słodki.
Można go porównać do wielokwiatowego, choć można też wyczuć zapach kwiatów borówek.
Miód krystalizuje dość szybko.
Po krystalizacji jaśnieje.
SKŁADNIKI: miód pszczeli
Można go porównać do wielokwiatowego, choć można też wyczuć zapach kwiatów borówek.
Miód krystalizuje dość szybko.
Po krystalizacji jaśnieje.
SKŁADNIKI: miód pszczeli
Miód gryczany ma silny zapach kwiatów gryki, w smaku ostry, lekko piekący.
Kolor od bursztynowego do ciemnobrązowego.
Należy on do miodów najpóźniejszych.
Pszczelarze odbierają go pszczołom pod koniec lipca SKŁADNIKI: 100% miód naturalny
Kolor od bursztynowego do ciemnobrązowego.
Należy on do miodów najpóźniejszych.
Pszczelarze odbierają go pszczołom pod koniec lipca SKŁADNIKI: 100% miód naturalny
Miód lipowy charakteryzuje się zapachem przypominającym zapach kwiatu lipy oraz smakiem lekko ostrym, często gorzkawym.
Właśnie ten smak lekko szczypiący w język jest znakiem rozpoznawczym tego gatunku miodu.
SKŁADNIKI: 100% miód naturalny
Właśnie ten smak lekko szczypiący w język jest znakiem rozpoznawczym tego gatunku miodu.
SKŁADNIKI: 100% miód naturalny