Koszyk
przedmiot -
0,00 zł
0
.
Ghee to masło klarowane, które charakteryzuje się bardzo wysokim punktem dymienia 250 °C.
Według indyjskiej Ayurvedy masło ghee jest uznawane za bardzo zdrowe.
SKŁADNIKI: tłuszcz MLECZNY BIO 100%
Według indyjskiej Ayurvedy masło ghee jest uznawane za bardzo zdrowe.
SKŁADNIKI: tłuszcz MLECZNY BIO 100%
Ghee to masło klarowane, które charakteryzuje się bardzo wysokim punktem dymienia 250 °C.
Według indyjskiej Ayurvedy masło ghee jest uznawane za bardzo zdrowe.
SKŁADNIKI: tłuszcz MLECZNY BIO 100%
Według indyjskiej Ayurvedy masło ghee jest uznawane za bardzo zdrowe.
SKŁADNIKI: tłuszcz MLECZNY BIO 100%
Ghee to masło klarowane, które charakteryzuje się bardzo wysokim punktem dymienia 250 °C.
Według indyjskiej Ayurvedy masło ghee jest uznawane za bardzo zdrowe.
SKŁADNIKI: tłuszcz MLECZNY BIO 100%
Według indyjskiej Ayurvedy masło ghee jest uznawane za bardzo zdrowe.
SKŁADNIKI: tłuszcz MLECZNY BIO 100%
Ghee jest tłuszczez z masła, które charakteryzuje się wysokim punktem dymienia do 250 stopni Celcjusza.
Kozie masło posiada smaczny, charakterystyczny smak.
SKŁADNIKI: Tłuszcz KOZI *.
* pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych
Kozie masło posiada smaczny, charakterystyczny smak.
SKŁADNIKI: Tłuszcz KOZI *.
* pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych