Koszyk
przedmiot -
0,00 zł
0
.
Cukier brązowy Demerara to gwarancja najwyższej jakości naturalnego cukru trzcinowego o bogatym smaku i aromacie.
Doskonały dodatek zarówno do kawy i herbaty, a także czekolady na gorąco, irish coffee i różnego rodzaju napojów.
SKŁADNIKI: cukier brązowy trzcinowy
Doskonały dodatek zarówno do kawy i herbaty, a także czekolady na gorąco, irish coffee i różnego rodzaju napojów.
SKŁADNIKI: cukier brązowy trzcinowy
Cukier kokosowy to alternatywa dla białego cukru, produkowany z soku pąków palmy kokosowej.
Charakteryzuje się lekko karmelowym smakiem.
Ze względu na niski indeks glikemiczny polecany jest diabetykom.
Bogaty w magnez, potas, cynk i żelazo oraz witaminy z grupy B oraz C.
SKŁADNIKI: *Cukier kokosowy 100 %*składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego.
Charakteryzuje się lekko karmelowym smakiem.
Ze względu na niski indeks glikemiczny polecany jest diabetykom.
Bogaty w magnez, potas, cynk i żelazo oraz witaminy z grupy B oraz C.
SKŁADNIKI: *Cukier kokosowy 100 %*składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego.
Cukier kokosowy to alternatywa dla białego cukru, produkowany z soku pąków palmy kokosowej.
Charakteryzuje się lekko karmelowym smakiem.
Ze względu na niski indeks glikemiczny polecany jest diabetykom.
Bogaty w magnez, potas, cynk i żelazo oraz witaminy z grupy B oraz C.
SKŁADNIKI: *Cukier kokosowy 100 %*składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego.
Charakteryzuje się lekko karmelowym smakiem.
Ze względu na niski indeks glikemiczny polecany jest diabetykom.
Bogaty w magnez, potas, cynk i żelazo oraz witaminy z grupy B oraz C.
SKŁADNIKI: *Cukier kokosowy 100 %*składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego.
Nierafinowany cukier kokosowy jest alternatywa dla białego cukru, wytworzony z soku paków palmy kokosowej o lekko karmelowym smaku.
Ze względu na niski indeks glikemiczny jest polecany diabetykom.
SKŁADNIKI: ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany
Ze względu na niski indeks glikemiczny jest polecany diabetykom.
SKŁADNIKI: ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany
Cukier kokosowy to alternatywa dla białego cukru, produkowany z soku pąków palmy kokosowej.
Charakteryzuje się lekko karmelowym smakiem.
Ze względu na niski indeks glikemiczny polecany jest diabetykom.
Bogaty w magnez, potas, cynk i żelazo oraz witaminy z grupy B oraz C.
SKŁADNIKI: *Cukier kokosowy 100 %*składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego.
Charakteryzuje się lekko karmelowym smakiem.
Ze względu na niski indeks glikemiczny polecany jest diabetykom.
Bogaty w magnez, potas, cynk i żelazo oraz witaminy z grupy B oraz C.
SKŁADNIKI: *Cukier kokosowy 100 %*składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego.