.

Aktywne filtry

23,39 zł 25,99 zł -10%
12,59 zł 13,99 zł -10%
Jogurt borówkowy demeter 3,7% tłuszczu BIO.
Zawiera kultury L.
acidophilus, B.
bifidum.
SKŁADNIKI: jogurt** (MLEKO pełne**, odtłuszczone MLEKO w proszku*) (min.
zawartość tłuszczu w mleku 3,7%), borówki* 11%, cukier buraczany*, natywna skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego**z kontrolowanych gospodarstw ekologicznych **z kontrolowanych gospodarstw bio-dynamicznych
pasteryzowane MLEKO KROWIE odtłuszczone*, śmietanka*, zywe kultury bakterii jogurtowych.
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
SKŁADNIKI: pasteryzowane MLEKO KROWIE odtłuszczone*, śmietanka*, zywe kultury bakterii jogurtowych.
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
pasteryzowane MLEKO KROWIE odtłuszczone*, śmietanka*, zywe kultury bakterii jogurtowych.
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
SKŁADNIKI: pasteryzowane MLEKO KROWIE odtłuszczone*, śmietanka*, zywe kultury bakterii jogurtowych.
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Jogurt kawowy 3,7% tłuszczu BIO SKŁADNIKI: JOGURT*, wsad kawowy* (cukier trzcinowy*, woda, skrobia z tapioki*, kawa w proszku*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, koncentrat soku z cytryn*).
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
8,99 zł
Jogurt kremowy z wiórkami czekolady Stracciatella 9,8% tłuszczu, ekologiczny.
SKŁADNIKI: jogurt kremowy* 10% tłuszczu, masa stracciatella* (cukier surowy*, wiórki czekoladowe* 2% [masło kakaowe*, masa kakaowa*, cukier surowy*], skrobia kukurydziana*, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, koncentrat soku cytrynowego*).
(*składniki pochodzące z upraw ekologicznych)
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie
Jogurt ekologiczny z dodatkiem malin, minimum 3,0% tłuszczu.
SKŁADNIKI: JOGURT*, cukier*, maliny* 8%, natywna skrobia kukurydziana*, barwnik: skoncentrowany sok z buraka*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, koncentrat soku z cytryn*.
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Jogurt mango z dodatkiem ekstraktu z wanilii min.
3,7% tłuszczu, ekologiczny.
Zawiera kultury L.
acidophilus, B.
bifidum.
SKŁADNIKI: JOGURT* (min.
zawartość tłuszczu w mleku 3,7%), cukier buraczany*, puree z mango* 7%, natywna skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, koncentrat soku cytrynowego*, ekstrakt wanilii Bourbon*, wanilia Bourbon mielona*.
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Technologia produkcji taka sama jak przy jogurcie 9%.
Różnica wynika jedynie z niższej zawartości tłuszczu tj.
2% oraz z dodatku bakterii Bifidobacterium lactis.
Podobnie jak jogurt 9% jest naturalnie gęsty, posiada kremowy smak i konsystencję.
Bez dodatku MLEKA w proszku i zagęstników.
SKŁADNIKI: MLEKO pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Bifidobacterium lactis (BB-12)
Jogurt naturalny 3,7% tłuszczu BIO Zawiera kultury L.
acidophilus, B.
bifidum.
SKŁADNIKI: JOGURT naturalny BIO (min zawartość tłuszczu 3,7%).
Ekologiczny jogurt naturalny o zawartości tłuszczu 3,8%.
SKŁADNIKI: ekologiczny jogurt naturalny o zawartości tłuszczu 3,8%.