Koszyk
przedmiot -
0,00 zł
0
.
Doskonały produkt wzmacniający witalność, który pochodzi z kontrolowanych ekologicznych gospodarstw.
Posiada kultury kwasu MLEKOwego, drożdże kefirowe i niską zawartość tłuszczu – tylko 1,5%.
Wygodne opakowanie daje możliwość ponownego zamknięcia.
Wyróżnia się śnieżno białym kolorem, łagodnym i lekko kwaskowatym smakiem oraz gładką, zawiesistą konsystencją.
SKŁADNIKI: ekologiczny kefir o zawartości tłuszczu 1,5% (ekologiczne MLEKO chude o zawartości 1,5% tłuszczu, kultury bakterii kefirowych).
Posiada kultury kwasu MLEKOwego, drożdże kefirowe i niską zawartość tłuszczu – tylko 1,5%.
Wygodne opakowanie daje możliwość ponownego zamknięcia.
Wyróżnia się śnieżno białym kolorem, łagodnym i lekko kwaskowatym smakiem oraz gładką, zawiesistą konsystencją.
SKŁADNIKI: ekologiczny kefir o zawartości tłuszczu 1,5% (ekologiczne MLEKO chude o zawartości 1,5% tłuszczu, kultury bakterii kefirowych).
Powstaje w wyniku ukwaszenia MLEKA 2% przy użyciu tzw.
„grzybków kefirowych”, zawierających mikroorganizmy zdolne do przeprowadzenia fermentacji MLEKOwej oraz drożdże kefirowe.
SKŁADNIKI: MLEKO pasteryzowane, mikroflora grzybków kefirowych
„grzybków kefirowych”, zawierających mikroorganizmy zdolne do przeprowadzenia fermentacji MLEKOwej oraz drożdże kefirowe.
SKŁADNIKI: MLEKO pasteryzowane, mikroflora grzybków kefirowych